our story

Hej!
Vi startade Sightseeing Ride eftersom vi kände att något saknades i Stockholm: En mer personlig sightseeing-upplevelse där gäster behandlas som vänner och planeten behandlas som vår farmor, med kärlek och omsorg. Vi ville att vår resa skulle vara både fängslande och personlig, samt miljövänlig.

Ett tillfälle att sätta sig ner, koppla av, njuta av sevärdheterna och känslan av staden.Istället för funkiga gamla hörlurar rekryterade vi en faktiskt levande person, galet jag vet, från Stockholms mest prestigefyllda teaterskolor och lät den personen (work their magic?), vilket gjorde varje tur lite annorlunda.

Att blanda ihop alltihop i Powerpuff Girls-stil gav oss SIGHTSEEING RIDE, enligt vår blygsamma åsikt, det bästa sättet att uppleva Stockholm på sitt bästa.Ta med ditt vackraste leende och kom och RIDE med oss!

BOOK NOW

VÅRA BÅTAR

Sustainable logo
Våra båtar är 100% elektriska, laddade med ren och grön energi – säkra för dig, fisken och vår framtid.
Boat logo
Den enda öppna båtturen i Stockholm.Vi seglar närmare staden och under broar som ingen annan kan.
Snacks logo
Vi har snacks och drycker till försäljning ombord, så att du kan njuta av turen bättre och koppla av i solen. Veganska och vegetariska alternativ finns tillgängliga.
Guide logo
Våra guider har den bästa kunskapen om Stockholm med roliga anekdoter, och vi anställer enbart professionella skådespelare
Sightseeing boat in front of Royal Palace Stockholm

TRÄFFA OSS

Möt dem som gör allt detta möjligt!

KONTAKTA OSS