Our story

Hej! Vi startade Sightseeing Ride eftersom vi kände att något saknades i Stockholm: En mer personlig sightseeing-upplevelse där gäster behandlas som vänner och planeten behandlas som vår farmor, med kärlek och omsorg. Vi ville att vår resa skulle vara både fängslande och personlig, samt miljövänlig.

Ett tillfälle att sätta sig ner, koppla av, njuta av sevärdheterna och känslan av staden.Istället för funkiga gamla hörlurar rekryterade vi en faktiskt levande person, galet jag vet, från Stockholms mest prestigefyllda teaterskolor och lät den personen (work their magic?), vilket gjorde varje tur lite annorlunda.

Att blanda ihop alltihop i Powerpuff Girls-stil gav oss SIGHTSEEING RIDE, enligt vår blygsamma åsikt, det bästa sättet att uppleva Stockholm på sitt bästa.Ta med ditt vackraste leende och kom och RIDE med oss!

Book Now

Our Boats

Environmental friendly icon
HÅLLBART

Våra båtar är 100% elektriska, laddade med ren och grön energi – säkra för dig, fisken och vår framtid.

Electric icon
UNIKT

Den enda öppna båtturen i Stockholm.Vi seglar närmare staden och under broar som ingen annan kan.

Best guides icon, guider
BÄSTA GUIDERNA

Våra guider har den bästa kunskapen om Stockholm med roliga anekdoter, och vi anställer enbart professionella skådespelare

Quiet sign icon
Anpassad för husdjur

Vår turné är inte bara begränsad till din personliga glädje och underhållning. Våra åkattraktioner vänder sig till djurälskare som gärna vill njuta av den natursköna rutten med sin pälskompis.